Cargo rood vliegtuig 2
Airfreight
Je ladingen
vliegensvlug
verzonden

Snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit

Binnen 48 uur kan Akomar je goederen overal ter wereld krijgen.
Luchtvaart is niet alleen een heel snelle, maar ook een zeer betrouwbare en flexibele transportmodaliteit.

 (Douane)documenten en certificaten

 Transportplanning

Tijdelijke opslag
nabij luchthaven

 Inspectie en verificatie
van gevaarlijke goederen

Verzekeringen

Van noodzaak tot noodsprong

Voor bederfelijke producten is luchtvaart een noodzaak. Voor de meeste van onze klanten is luchtvracht een noodsprong omdat zeevracht te lang duurt. Zo hebben we jarenlang veel chemicaliën verzonden via de lucht wegens verstoringen in de supply chains. Naast chemicaliën expediëren we veel projectvracht, hoogwaardige producten (zoals elektronica en juwelen) en farmaceutische producten. Maar feitelijk kunnen we alles via de lucht vervoeren, zolang het maar – al dan niet in onderdelen – in een vliegtuig past.

Boeing B747 400 aircraft wallpapers cargo
Vliegtuig binnen

Al decennia een hoogvlieger

Met zo’n drie decennia ervaring in airfreight is Akomar een ervaren luchtvrachtexpediteur in de regio Rotterdam. Wij beschikken over uitgebreide kennis van luchtvaartmaatschappijen, vluchtroutes, tarieven en wet- en regelgeving én hebben een wereldwijd netwerk. Dankzij onze ervaring en klantgerichtheid komen wij altijd, in nauw overleg met de klant, tot een ideale oplossing. Een directe vlucht is bijvoorbeeld sneller, maar transport via een hub zoals Frankfurt, Memphis of Hongkong kan lagere kosten en een kleinere ecologische footprint opleveren.

Persoonlijk advies?
Wij helpen je graag verder

Waarom kiezen voor Akomar?

Persoonlijk in aandacht en contact

Eén vaste  contactpersoon

We geven om wat we doen

Bestaat sinds 1988

Het Ridderkerkse Akomar is een ervaren rot in het expeditielandschap. Met veel van onze klanten werken we al decennia samen, maar even graag helpen we een bedrijfje uit de buurt dat één pallet wil verschepen . Bij ons is iedereen even belangrijk. Wereldwijde dekking via een uitgestrekt agentennetwerk: check. IT-systemen die zorgen voor naadloze en efficiënte logistieke en administratieve processen: check. Hoe wij dan boven het landschap uitstijgen?

Dankzij onze drie E’s: expertise, ervaring en expeditiegenoten. Want zo zien wij onze klanten: sámen leggen wij de tocht af. Niet in de rol van leverancier en klant, maar als broeders. Als bondgenoten, waar we écht interesse in hebben. En waar we mee omgaan als een goede buur met wie je gezamenlijk een uitbouw realiseert. Ontzorgen, dát is waar wij ons over ontfermen.