Akomar Shantyfestival

Steun het Shantyfestival Rotterdam

Bij Akomar zijn we al jarenlang trotse sponsor van het Shantyfestival, dat elk jaar plaatsvindt tijdens de Rotterdamse Havendagen. Op dit evenement komt een verzameling van shantykoren uit binnen- en buitenland samen om de nostalgische zeemansliederen te zingen die ooit werden gezongen aan boord van schepen tijdens verre reizen naar alle uithoeken van de wereld.

De sfeer van het Shantyfestival is uniek. Elk jaar weer zijn we onder de indruk van de passie en het talent van de deelnemende koren. Ook onze directeur Arjan laat al jaren zijn zangkunsten horen in Shantykoor Rotterdam. De optredens zorgen voor onvergetelijke momenten, niet alleen voor de toeschouwers maar ook voor de stad Rotterdam. Er is tenslotte geen betere plek om dit te zingen dan in ‘onze’ havenstad.

De traditie in stand houden

Subsidieaanvragen worden echter steeds kritischer beoordeeld en alle prijzen stijgen. Hierdoor komt de voortgang van het festival onder druk komt te staan. De stichting Shantyfestival Rotterdam heeft een crowdfundingcampagne opgezet om het festival veilig te stellen. Net als vorig jaar kun je bijdragen aan het behoud van deze prachtige traditie.

Op 7 en 8 september 2024 zal het 20e Internationale Shantyfestival Rotterdam plaatsvinden. Wil je helpen deze traditie in stand te houden? Via deze link lees je meer over het festival en kun je je bijdrage leveren. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een verschil!

Persoonlijk advies?
Wij helpen je graag verder